Countax zitmaaiers

   
Helthuis Tuin en Parkmachines B.V. is officieel importeur van Countax zitmaaiers in Nederland. Niet voor niets de best verkochte zitmaaier in Engeland. Bijzonder robuust en oerdegelijk

Ariens heeft in mei van 2010 de Engelse fabrikant Countax en Westwood overgenomen. De bestaande Countax en Westwood vestiging voor de Benelux is gesloten en met gepaste trots kunnen wij u mededelen dat wij als officieel importeur zijn aangesteld door Ariens voor Countax en Westwood.

Alle Countax zitmaaiers zijn per 1december 2010op de Nederlandse markt gebracht onder de naam Ariens

 

Als exclusief importeur van de kwaliteitsmerken Countax, Westwood en Ariens in Nederland is Helthuis het adres voor het meest geavanceerde assortiment van tuin- en parkmachines.

 

C-serie

Countax zitmaaier de beste die er zijn en niet voor niets de meest verkochte grasmaaier in EngelandDe populairste tuintractoren van Groot-Brittannië, de modellen uit de Countax C-serie, kunnen worden uitgebreid met de PTO aangedreven grasopvangbak. Deze serie is leverbaar met achterlossende, Combi of HGM (Hoog Gras Mulch) maaidekken in de maaibreedtes van 92cm tot 112cm.

 

De modellen in deze serie:

C500H
C600H
C800H

 

C-serie 4WD 4 trac voor vierwielaandrijving bij grasmaaiers en tuintrekkers van ariens, countax en oleo-mac

Countax met trekker profiel bandenAlle functies van een standaard Ariens C-serie, maar met de toevoeging van vierwielaandrijving. De 4WD-serie is een ga overal, maai overal tuintrekker in staat om steile hellingen te beklimmen, oneffen heuvels te doorkruisen en te rijden door ruw en drassig terrein.

Deze capaciteit is te danken aan 4TRAC, de unieke Ariens 4WD technologie. De 4TRAC transmissie voelt het niveau van grip vereist op elk wiel en past dienovereenkomstig de aandrijving aan. Combineert u één van deze tuintrekkers met de optioneel leverbare trekker profielbanden en een HGM ( Hoog Gras Mulch) maaidek heeft u een echte ruwterrein maaier die in zeer moeilijke omstandigheden u zal verbazen. Een 4WD C-serie tuintrekker is de keuze voor eigenaren van gazons, hellende gebieden, boomgaarden en paddocks.

 

De 4 wiel aangedreven modellen in deze serie:

C800-4WD

C25-4WD

 

A-serie

Countax A seriesPrestaties, verfijning en professioneel inzetbaar voor de grotere tuin. De A25/50HE is voorzien van een extra stevig chassis, Differentieel sper en elektrische lift en lediging van de optioneel verkrijgbare grote (395 liter) grasopvangbak. Deze serie is leverbaar met  Combi of HGM (Hoog Gras Mulch) maaidekken in de maaibreedtes van 107cm tot 127cm. 

De modellen in deze serie:

A25-50HE

 

D-serie

De Countax Diesel is voorzien van stuurbekrachtiging, differentieel sper en elektrische lift en lediging van de optioneel verkrijgbare grote (395 liter). Professioneel inzetbaar, laag brandstofverbruik, hierdoor zeer geschikt voor grote oppervlakken. Deze serie is leverbaar met  Combi of HGM (Hoog Gras Mulch) maaidekken in de maaibreedtes van 107cm tot 127cm.

 

X-serie

Extreem wendbaar, robuuste bouw, hoogwaardige componenten, laag geluidsniveau en voor- of vierwielaandrijving zijn slechts enkele eigenschappen van deze unieke frontmaaiers. Standaard worden de frontmaaiers geleverd met Combi maaidekken in de maaibreedtes van 97cm tot 127cm.

 

Meer informatie over Countax?

Neem contact met ons op voor meer informatie. U bereikt ons direct op telefoonnummer 026 - 4723 464.

Helthuis Tuin en Parkmachines BV | "Poort van Midden Gelderland" Oranje 2 | 6666 LV  HETEREN | Telefoon : 026 - 4723 464 | Fax : 026 - 4722 722

Topkwaliteit van Ariens grasmaaiers met degelijkheid    Gravely oerdegelijke tuinmachines   Westwood tuintrekkers super kwaliteit   Countax is de best verkochte tuintrekker in Engeland   Oleo-Mac breed assortiment tuin en parkmachines