Translation available

Ruwterreinmaaiers

Ruwterreinmaaiers

Ruwterreinmaaiers van de hoogste kwaliteit

Bij Helthuis hebben we een groot aanbod van ruwterreinmaaiers. Deze zien er niet alleen anders uit, maar hebben ook verschillende eigenschappen. Dit maakt ze geschikt voor uiteenlopende klussen. Zo zijn er versies met extra mobiliteit, betere geschiktheid voor steile hellingen of extra kracht. Welke u neemt, hangt helemaal af van wat u nodig heeft. Eén ding is zeker: met de ruwterreinmaaiers uit ons aanbod is geen grasveld meer veilig.

De beste merken 

Helthuis is exclusieve leverancier in de beste merken tuinmachines die er zijn. Merken zoals Ariens en Vari zijn ongeëvenaard in hun kwaliteit, gebruiksgemak en veiligheid. De ruwterreinmaaiers die u bij ons besteld zijn daarmee het spreekwoordelijke neusje van de zalm. 

Ariens

Het Amerikaans familiebedrijf Ariens bestaat al sinds 1933 en is opgericht door Henry Ariens. In de ruim 80 jaar dat ze bestaan hebben ze een uitstekende naam opgebouwd door het leveren van hoogwaardige machines voor iedereen seizoen. Zij leveren grasmaaiers, sneeuwfrees- en andere machines. Ariens maakt gebruik van de meest geavanceerde ontwerp- en productietechnieken.

VARI 

De Tsjechische fabrikant VARI levert functionele en doelgerichte machines. Ze zijn gevestigd in de buurt van Praag en hebben een mooi assortiment. Zo beschikken ze over allesmaaiers, cyclomaaiers, multifunctionele 2-wielige tuintractoren, mulchmaaiers, veegmachines, houtklovers, etc. Bij VARI streven ze naar het creëren van producten die jarenlang meegaan en waardevast zijn. Ze voelen zich bij VARI verantwoordelijk voor de machines die in het verleden gemaakt zijn. Hierdoor zorgen ze voor maximale compatibiliteit en zijn reserveonderdelen nog lang na de productie beschikbaar. Duurzaamheid zit daarmee in het hart van de organisatie. 

Bestel uw ruwterreinmaaier via onze website

Met onze ruwterreinmaaiers bent u elk terrein de baas. Bekijk daarom ons assortiment op de website. Als u nog vragen heeft dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.