Ruwterreinmaaiers

Alle maaiers die wij bij Helthuis aanbieden zijn anders. Verschillend qua uiterlijk maar ook qua wat ze kunnen.  De Ruwterreinmaaiers zijn perfect voor terreinen die lastig te onderhouden zijn. Hierbij kunt u denken aan weilanden en bermen. Hier komen namelijk vaak oneffenheden voor tussen het gras. Er kunnen takken liggen maar ook onkruid wat moeilijk weg te werken is voor normale maaiers, maar een eitje voor onze ruwterreinmaaiers.

Ruwterreinmaaiers

Ruwterreinmaaiers van betrouwbare merken

Onze ruwterreinmaaiers zijn, zoals de naam al aangeeft, gemaakt voor ruwe terreinen. Daar komt nog eens bij dat deze maaiers lopend worden bestuurd. Een prima bezigheid dus voor de sportieve gebruiker met een ruw terrein. Overgewicht wordt in onze samenleving een steeds groter probleem waar steeds meer mensen last van hebben. Onze ruwterreinmaaiers zorgen ervoor dat u net die calorieën verbrandt waar u vanaf wilt. Onze ruwterreinmaaiers zijn niet zomaar ruwterreinmaaiers. We beschikken over producten van de kwalitatief hoogstaande en uitermate betrouwbare merken Ariens & Vari. Hiermee is geen stukje onkruid veilig.

Ariens ruwterreinmaaiers

Het Amerikaans familiebedrijf Ariens bestaat al sinds 1933 en is opgericht door Henry Ariens. In de ruim 80 jaar dat ze bestaan hebben ze een uitstekende naam opgebouwd door het leveren van hoogwaardige machines voor iedereen seizoen. Zij leveren grasmaaiers, sneeuwfrees en andere machines. Ariens maakt gebruik van de meest geavanceerde ontwerp en productietechnieken.

VARI ruwterreinmaaiers

De Tsjechische fabrikant VARI is opgericht in 1969 en levert functionele en doelgerichte machines. Ze zijn gevestigd in de nabijheid van Praag. Van heel Tsjechië heeft VARi de langste geschiedenis wat betreft het bouwen van tuin- en parkmachines. Zo beschikken ze over allesmaaiers, multifunctionele 2-wielige tuintractoren, mulchmaaiers, veegmachines, houtklovers etc. Bij VARI streven ze naar het creëren van producten die jarenlang meegaan en hun waardevast zijn. Ze voelen zich bij VARI verantwoordelijk voor de machines die in het verleden gemaakt zijn. Hierdoor zorgen ze voor maximale compatibiliteit en zijn reserveonderdelen nog lang na de productie beschikbaar.

Klaar voor het grove geschut

Bent u klaar om het gazon te laten zien wat u in huis heeft? En wilt u geen last meer hebben van takken en stukken onkruid dat rondzwerft? Bekijk dan ons assortiment en kies een ruwterreinmaaier die bij u past. Indien u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.