Translation available

Ruwterrein zitmaaiers

Ruwterrein zitmaaiers

Ariens zitmaaiers

Ariens is opgericht in 1933 door Henry Arens. In het 80 jarige bestaan heeft het bedrijf een uitstekende reputatie opgebouwd. Ariens staat er dan ook om bekend dat ze kwalitatief hoogwaardige producten leveren.

Westwood zitmaaiers

Naast de zitmaaiers van het merk Ariens leveren wij ook nog het merk Westwoods. Westwoods was de eerste Britse fabrikant van de rijdende zitmaaier. Deze grasmaaiers zijn robuust en oerdegelijk Brits. Het zijn daarom ook niet voor niets de best verkochte zitmaaiers in Engeland.

Waarom een ruwterrein zitmaaier?

De ruwterrein zitmaaier is zoals eerder vermeld bedoeld voor de terreinen waar een gewone grasmaaier qua kracht tekort komt. Een ruwterrein zitmaaier is dus ontwikkeld om op alle soorten terreinen te werken. Zitmaaiers kunnen deze ruwe terreinen aan, doordat ze over een ongekend krachtige motor beschikken. Onze ruwterrein zitmaaiers beschikken over een motor van meer dan 700 cc. Sommige hebben zelfs een 4-wiel aandrijfsysteem (4TRAC) waardoor hoge en dichte begroeiing zonder moeite wordt veranderd in een dunne laag mulch. Verder is er nog de optie om te kiezen voor kettingen aan de voorkant van het maaidek. Deze kettingen voorkomen dat lang gras volledig tegen de grond wordt geduwd voordat het wordt gemaaid.

Ruwterrein zitmaaier kopen

Mocht u nog vragen hebben of wilt u een offerte aanvragen voor één van onze krachtige ruwterrein zitmaaiers dan kunt u contact met ons opnemen. Indien u geïnteresseerd bent geraakt in het kopen van een ruwterrein zitmaaier hebben wij verschillende prijslijsten op onze website staan. Deze prijslijsten zijn zowel digitaal beschikbaar als op papier. Wacht dus niet langer en bestel snel uw eigen ruwterrein zitmaaier.