Translation available

Tuintrekkers 4WD

Tuintrekkers 4WD

Waarom een tuintrekker met 4WD

Een tuintrekker met 4WD is een luxe die niet voor iedereen is weggelegd. Maar wanneer heb je dan wel die extra power nodig? Zoals eerder genoemd is de tuintrekker met 4WD geschikt voor bijna alle terreinen. Een groot deel van deze terreinen kunnen echter ook prima met tweewielaandrijving worden overwonnen. Echter, de terreinen waarbij er sprake is van onverharde wegen is een tuintrekker met 4WD het meest ideaal. Het is namelijk zo dat terreinen met een zachte ondergrond meer grip vereisen van grasmaaiers.

Een tuintrekker voor de wintermaanden

Verder is het in de wintermaanden erg handig om een tuintrekker met 4WD tot uw beschikking te hebben. Dit heeft er vooral mee te maken dat terreinen in de winter verhard kunnen zijn door de kou. Doordat de grond zo erg verhard is kan het oppervlakte glad aan gaan voelen. De tuintrekker met 4WD zorgt er dan voor dat u over net die extra power beschikt om op uw plaats van bestemming te komen. Hierdoor kunt u met alle gemak verder met het maaien.

Terreinen met hellingen

Tot slot heeft een tuintrekker met 4WD grote toegevoegde waarde voor terreinen met hellingen. Door de vierwielaandrijving kan de grasmaaier moeiteloos een heuvel op of af.

Tuintrekker 4WD kopen

Mocht u nog vragen hebben of wilt u een offerte aanvragen voor één van onze onoverwinnelijke tuintrekkers met 4WD dan kunt u contact met ons opnemen. Indien u geïnteresseerd bent geraakt in het kopen van een tuintrekker 4WD hebben wij verschillende prijslijsten op onze website staan. Deze prijslijsten zijn zowel digitaal beschikbaar als op papier.