Translation available

Tuintrekkers

Tuintrekkers

Tuintrekkers van verschillende merken

Onze tuintrekkers zijn niet zomaar tuintrekkers. Deze producten zijn namelijk van kwalitatief hoogwaardige en gerespecteerde merken binnen de branche. Deze merken zijn Ariens en Westwood.

Ariens tuintrekkers

Het bedrijf Ariens Company is in 1933 opgericht en is een Amerikaans familiebedrijf. In de 80 jaar dat ze actief zijn hebben ze een prima naam voor henzelf opgebouwd als het aankomt op zeer hoogwaardig machines voor ieder seizoen. Ze leveren zowel grasmaaiers als sneeuwfrees. Maar ook andere producten behoren tot hun assortiment. De visie van Ariens Company is als volgt “In deze tijd van high-tech en massaproductie is het bij ons altijd traditie gebleven om onze klanten het beste te bieden, zowel voor wat betreft het product als de service”. U kunt van deze organisatie dus kwalitatief goede tuintrekkers verwachten

Westwood tuintrekkers

Wanneer Westwood wordt genoemd denken mensen al snel aan rijdende zitmaaiers. En dan is helemaal zo gek nog niet aangezien zij de eerste fabrikant waren van een rijdende zitmaaier. Westwood levert duurzame producten met ongekend goede prestaties die veelzijdig zijn in het gebruik. De tuintrekkers van Westwood bevatten specificaties die u op geen enkele andere zitmaaier terugvindt. Daarnaast maakt de Britse fabrikant gebruik van ‘s werelds meest efficiënte maai-en opvangsysteem. Kortom, ook bij dit merk kunt u uitgaan van kwalitatief hoogstaande tuintrekkers waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Tuintrekkers kopen

Bent u toe aan een tuintrekker die zonder pardon het gras op grote oppervlaktes een kopje kleiner maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Indien u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.