Translation available

Groen is al sinds 1958 onze passie!

Ariens Onkruidborstelmachine

De Ariens Pro370 is de eerste onkruidborstelmachine die een zeer laag investeringsniveau combineert met een zeer lage kostprijs per m². De Pro370 bestrijdt niet alleen alle soorten onkruid, algen en mos, maar ook heeft deze onkruidborstelmachine Pro absoluut de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt! 

Waarom een onkruidborstelmachine?

Een totaal verbod op de chemische onkruidbestrijding komt steeds dichterbij. Zowel gemeenten als particulieren en hoveniers mogen sinds maart 2016 geen glyfosaat meer gebruiken als onkruidbestrijding op (half) verhardingen. Wilt u milieu vriendelijk, snel en eenvoudig onkruid verwijderen, dan is de Ariens onkruidborstelmachine Pro370 de juiste machine voor u. Geen gebruik van chemicaliën en meteen resultaat. Het lage eigen gewicht van slechts 35 kg maakt deze machine zeer wendbaar en licht te bedienen. Dankzij de nieuwe borstelkop, met 6 borstelelementen en snelwisselsysteem, borstelt hij ruim buiten de wielen. Dankzij de vergrote borsteldiameter van de onkruidborstelmachine is het borstelen tot in de stoeprand of tot aan een muur geen probleem. Verder is de veegmachine tegen onkruid voorzien van trillingsdempers en een reductiekit, wat het comfort verder verhoogt.

Beste onkruidborstelmachine afgelopen 3 jaar!

In de afgelopen 3 jaar is de Ariens Pro370 onkruidborstelmachine uitgegroeid tot een van de meest verkochte veegmachines voor milieuvriendelijke onkruidbestrijding. Voor modeljaar 2017 heeft Ariens de machine op meerdere punten verbeterd. Zo is het eigen gewicht verlaagd en zijn de vernieuwde wielen sterker en robuuster geworden. De nieuwe onkruidborstelmachine motor is schoner, stiller, sterker, trilt minder en start eenvoudiger. Verder is er veel aandacht besteed aan het gebruikerscomfort en bedieningsgemak. Hardstalen, vervangbare slijthokken beschermen de borstelhouder als de borstel elementen niet op tijd vervangen worden.

Standaard is de nieuwe onkruidborstelmachine Pro 370 o.a. uitgevoerd met:

 • Borstelhouder met 6 losse segmenten en snelwisselsysteem sleutel voor snelwisselsysteem ( De versleten borstelsetjes kunnen gemakkelijk zonder speciaal gereedschap gewisselde worden)
 • Trillingsdempers in de borstelaandrijving verhogen het bedieningscomfort. Tevens verlagen zij de trillingen in de gehele veegmachine tegen onkruid.
 • Borstelkoppeling, als u de duwboom loslaat, stopt de borstel maar niet de motor. U hoeft dus niet steeds de machine opnieuw te starten.
 • Een in hoogte verstelbare en opklapbare duwboom.
 • Reductiekit, verlaagt het borsteltoerental wat het wegslaan van steentjes en dergelijke vermindert. Bovendien reduceert het de trillingen.
 • Motortoerental en dus ook het borsteltoerental is vanaf de duwboom te regelen.
 • Zijdelings verstelbare borstelkop.
 • De nieuwe, 675 EXI Briggs & Stratton viertaktmotor, ontworpen om zijn ongekende prestaties in deze categorie van motoren.
 • De vernieuwde wielen- sterk & robuust.
 • De optioneel leverbare, volledig gesloten spatkap en 90 graden spatkap beidt extra bescherming wanneer de gebruiker steentjes en ander objecten die weggeslingerd kunnen worden, over het hoofd heeft gezien. Deze kap minimaliseert de kans op letsel of schade.
 • Dankzij de onkruidborstelmachine uitneembare zijkant kunt u nog steeds langs muur, trottoirrand of andere objecten borstelen.

Bekijk onze Ariens Onkruidborstel PRO 370 of vraag een offerte aan.

Onkruidborstelmachine Onkruidborstelmachine
OnkruidborstelmachineOnkruidborstelmachineOnkruidborstelmachine
Onkruidborstelmachine Onkruidborstelmachine OnkruidborstelmachineOnkruidborstelmachine Onkruidborstelmachine

Nog niet overtuigd?

Bel voor een vrijblijvende demonstratie op locatie of dichtstbijzijnde dealer!