Translation available

Maaiers

Maaiers

Verschillende soorten maaiers

Elk mens is verschillend maar daarnaast is elk gazon is ook eens verschillend. Het zal u daarom niet verbazen dat er ook veel verschillende soorten maaiers zijn. Voor elke situatie hebben wij een bijpassend product.

De loopmaaiers

Sommige mensen vinden het verschrikkelijk als ze ook nog fysieke inspanning moeten leveren tijdens het gebruiken van maaiers. Maar er zijn ook mensen die het heerlijk vinden om even de benen te strekken terwijl ze het gras een kopje kleiner maken.

Voor deze mensen zijn de loopmaaiers een perfecte uitkomst. Er is zelfs nog de mogelijkheid om te kiezen tussen benzine grasmaaiers, elektrische grasmaaiers en cyclomaaiers.

De zitmaaiers

Op een luie zondag is door de tuin slenteren met een maaier het laatst waar u zin in heeft. In dat geval zijn onze zitmaaiers de perfect uitkomst aangezien u met deze maaiers vanuit een zittende positie het gras kunt bewerken. Deze zijn vooral geschikt voor een groot oppervlakte waarbij het te intensief is om het gras lopend te bewerken. Voor de ruige terreinen beschikken we over ruwterrein zitmaaiers. Sommige hiervan zijn zelfs 4 wiel aangedreven.

Maaiers kopen

Heeft u genoeg van dat gazon dat maar niet te temmen is? Met onze maaiers wordt dat geen enkel probleem meer. Indien u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen u graag te woord staan en eventuele onzekerheden bij u wegnemen.