Translation available

Bosmaaiers & trimmers

Bosmaaiers & trimmers

Een grasmaaier is niet altijd in staat om hoog en stug gras te maaien. Een bosmaaier daarentegen is daar prima voor geschikt. Het hoogste gras is geen partij voor onze trimmers en bosmaaiers. Voor het ruige werk bent u hier dus aan het juiste adres. Wij beschikken over diverse producten die allemaal hun eigen voordelen hebben.

Benzine bosmaaiers

Onze benzine bosmaaiers werken, zoals u wellicht al verwacht, op benzine. Deze zijn prima geschikt voor het ruige werk. U kunt met deze krachtige machine pima grote gazons onderhouden. Je hebt echter wel benzine nodig om deze grasmaaier te gebruiken. Deze bosmaaiers maken echter wel het meeste lawaai. De buurt is zich ervan bewust dat u uw gazon gaat maaien. Geen enkel probleem wanneer u vrijstaand woont maar in een woonwijk kan een elektrische trimmer wellicht een beter alternatief zijn.

Elektrische trimmers

In tegenstelling tot de benzine bosmaaiers en trimmers maken de elektrische trimmers gebruik van elektriciteit. U hoeft hier dus geen benzine aan toe te voegen. Er is hier sprake van het ‘plug and play’ principe. U hoeft enkel de stekker in het stopcontact te steken en de machine is klaar voor gebruik. Een groot voordeel van deze bosmaaiers en trimmers is dat het een stuk minder geluid maakt dan de benzine variant. 

Accu bosmaaiers 

Wilt u geen gebruik maken van een bosmaaier of trimmer die op benzine werkt maar is uw gazon te groot om afhankelijk te zijn van een snoer? Dan is de accu bosmaaier de ideale oplossing voor u. Doordat de machine werkt met een accu is hij overal in te zetten. Het nadeel is dat de accu leegloopt tijdens het gebruik en hem dus moet opladen.

Ruwterrein bosmaaiers 

Voor de echt ruige gebieden is een normale bosmaaier niet altijd voldoende. In dat geval beschikken we over de ruwterrein bosmaaiers. Op plekken waar een zitmaaier niet altijd even makkelijk bij kan wordt deze machine ingeschakeld. Met ruige gebieden bedoelen we plekken op uw gazon waar bijvoorbeeld stukken hout liggen.

Een bosmaaier of trimmer kopen

Wilt u een bosmaaier of trimmer kopen? Bij Helthuis hebben we voor elke situatie een bijpassende bosmaaier of trimmer. Kijk gerust even rond en mocht u nog vragen hebben neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen.