Translation available

Onkruid bestrijden

Onkruid bestrijden

Onkruid verwijderen met onkruidborstelmachine

Een onkruidborstelmachine is de meest gemakkelijke en efficiënte manier om onkruid te verwijderen. Het is gemakkelijk, omdat het in elke periode verwijderd kan worden. Daarnaast kost een onkruidborstelmachine weinig lichamelijke inspanning.

Milieuvriendelijk onkruid verwijderen

Een onkruidborstelmachine is zeer milieuvriendelijk. Er komen geen chemicaliën aan te pas. Dat is een groot voordeel van de onkruidborstelmachine. Zeker gezien de regels omtrent milieu die steeds strenger worden. Met een machine om onkruid te verwijderen bent u milieuvriendelijk bezig.

Voordelen van de onkruidborstelmachine

Naast het feit dat een onkruidborstelmachine zeer milieuvriendelijk is, zijn er nog meer voordelen te benoemen. Zo is deze onkruidverwijderaar te gebruiken bij ieder weertype en het resultaat van zijn werk is direct te zien. Kiest u voor de Ariens Pro370? Dan zijn de volgende voordelen te benoemen:

  • Het eigengewicht van de machine is slechts 35 kg.
  • De motor start eenvoudig, trilt minder hard, is stiller en schoner.
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • De machine is gemakkelijk te bedienen.

Tijdsbesparing dankzij borstelmachine

Een onkruidborstelmachine gebruiken is een zeer effectieve manier van onkruid verwijderen. Het bespaart veel tijd, omdat grote oppervlaktes in korte tijd aangepakt kunnen worden. Het geeft een verbluffend resultaat, terwijl het erg weinig moeite kost.

Ariens onkruidborstelmachine kopen

Helthuis Tuin en Parkmachines B.V. is exclusief importeur van kwaliteitsmerk Ariens. Wilt u meer weten over het product of onze organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij hechten veel waarde aan het bieden van optimale service en staan u graag te woord. Wij helpen u graag aan de meest passende tuin- of parkmachine.