Translation available

Tuinmachines voor elke klus

Hoveniers, tuinmannen en hobbyisten weten het: de juiste tuinmachine maakt een wereld van verschil. In een dag van harde arbeid komen veel verschillende klussen voorbij. De heg moet gesnoeid worden, het gras gemaaid, het onkruid bestreden en gevallen bladeren worden verwijderd. Al deze klussen vereisen verschillende tuinmachines die het werk makkelijker en sneller laten gaan. Zo kan na een dag hard werken met trots worden teruggekeken op een goede, productieve werkdag en een mooi resultaat. Bij Helthuis helpen we u graag verder.

De tuinmachines van Helthuis

De tuinmachines van Helthuis staan al jaren bekend om de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid die onze klanten verwachten. Met een breed assortiment is er bovendien een tuinmachine voor elke klus. Of het nou gaat om kantensnijders en grasmaaier of om bladblazers en veegmachines. Bij Helthuis zit u goed.

Alleen de beste merken

Iedereen in de terrein- en tuin onderhoudswereld weet dat kwaliteit, gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijkheid belangrijke aspecten van tuinmachines zijn. Dit verhoogt namelijk de veiligheid, maar ook de efficiëntie van uw werkzaamheden. Daarmee bespaart u tijd, geld en moeite wanneer u aan het werk bent. Als exclusief importeur van tuinmachines importeren wij daarom alleen de beste kwaliteitsmerken. Denk aan:

  • Ariens
  • AS-Motor
  • Oleo-Mac
  • Vari

Deze merken bepalen al jaren de standaard op het gebied van tuinmachines en voldoen daarmee het beste aan uw eisen en wensen.

Tuinmachines waar u mee verder kunt

Niet iedereen heeft dezelfde behoeftes. Dat geldt ook op het gebied van tuinmachines. Denk alleen al aan het type grasmaaier, zoals bijvoorbeeld een cyclomaaier, dat u gebruikt. Wanneer u te maken heeft met ruw terrein is dat heel anders dan wanneer u te maken heeft met een gladgestreken grasveld in een rustig park. Daarnaast zijn er natuurlijk ook persoonlijke voorkeuren. Bij Helthuis leveren we daarom ook allerlei accessoires die het werk makkelijker, beter vol te houden en zelfs veiliger maken.

Kies voor uitstekende service

Wij hechten waarde aan langdurige klantrelaties boven het snelle zaken doen. Wij streven namelijk naar echte tevredenheid, loyaliteit en toegevoegde waarde. Dat kan alleen als je altijd en voor elke vraag bij ons terecht kunt. Dat aangevuld met onze snelle service, groot aanbod en korte levertijd zorgt voor een fantastische samenwerking.

Kies voor de tuinmachines van Helthuis

Op onze website kunt u ons complete aanbod vinden. Als u wilt bestellen, een vraag wil stellen of ergens hulp bij nodig heeft, kunt u altijd bij ons terecht. Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.