Translation available

Accessoires maaiers

Accessoires maaiers

Een accessoire voor elke situatie

Een maaier is natuurlijk bedoeld om het gras mee te maaien. Maar wat dacht je van een sneeuwschuiver? Bij grote parkeerplaatsen, festivalterreinen of lange opritten is het sneeuw binnen een mum van tijd aan de kant geschoven.

Dat is nog niet alles. Met simpele opties zoals een trekhaak is het eenvoudig om een aanhangwagen mee te nemen. Dat is erg nuttig wanneer u veel spullen over uw terrein mee moet nemen.

Is een aanhanger te overdreven voor u maar heeft u wel extra transportruimte nodig? Neem een transportbox! De transportbox is eenvoudig aan uw zitmaaier te bevestigen. Dit maakt uw zitmaaier een ideale tool en transportmiddel om uw huis of pand.

Extra tractie met de tractor profielbanden

De zon staat niet elke dag stralend aan een strakblauwe lucht. Helemaal in de herfst en de winter kan het grauw en nat zijn. De grond is dan glad en modderig. Een setje goede achterwielen met een trekkerprofiel zorgt voor extra grip en extra beheersbaarheid van uw zitmaaier. Bent u ook in de minder mooie maanden vaak buiten aan de slag? Dan is er ook een accessoire voor u.

Een accessoire voor uw maaier kopen

Op deze pagina vindt u alle accessoires in ons aanbod. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht. Neem in dat geval contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen ASPEN 2-takt en ASPEN 4-takt?

Het verschil is eigenlijk heel simpel: ASPEN 2-takt gebruik je voor 2-takt motoren en ASPEN 4-takt wordt gebruikt voor 4-takt motoren. Het is dus belangrijk dat je van je machine weet of daar een 2-takt of een 4-takt motor in zit.