Translation available

Vari AV650 volgzit

De Vari AV650 volgzit is een uitstekende mogelijkheid om uw Raptor Hydro allesmaaier breed inzetbaar te maken. Bovendien is de Av650 geschikt voor comfortabel werken bij het maaien en schoonmaken van grote oppervlakken of gemeentelijke wegen. Ook voor  het gemakkelijk verplaatsen van machines over grotere afstanden is de volgzit van Vari een uitkomst.

 

 

  • Om de AV650 aan te sluiten op de HYDRO RAPTOR is het nodig om een ​​pin met bestelnr. 121001 te gebruiken (moet als accessoire worden aangeschaft) of een pin van een enkelassige aanhanger ANV-200 te gebruiken.
  • De voet van het Vari AV650 schuift op de onderste voet van het volgzit, de pin schuift van bovenaf.

Specificaties

  • Comfortabele stoelvering met zijgeleiding.
  • Uitgevoerd met trommelremmen.
  • Grote voetsteunen met antislip oppervlak.
  • Telescopische dissel voor comfortabele instelling van de zitafstand.

“Kwaliteit sinds 1969”

VARI is een compacte en flexibele Tsjechische fabrikant van functionele en op hun doel gerichte machines opgericht in 1969 in nabijheid van Praag. Gevestigd in het “hart van Europa” en nog steeds voor 100% in handen van Tsjechen, VARI heeft de langste geschiedenis van productie in tuin- en parkmachines van het hele land. Alle producten zijn ontworpen, gebouwd en getest in Tsjechië wat het Europese kwaliteit garandeert. Door hun jarenlange ervaring vindt u bij VARI kwalitatief zeer hoogwaardige lijn met producten welke omvat o.a. allesmaaiers, multifunctionele 2-wielige tuintractoren, mulchmaaiers, veegmachines, houtklovers enz.