Zero-turn zitmaaiers

De zero-turn zitmaaier beschikt over extreme flexibiliteit door zijn geavanceerde draaimechanisme. Dit type zitmaaier heeft perfecte draaicirkel van 360 graden. Deze handige grasmaaiers worden aangeleverd door de merken Gravely en Ariens. Gravely is een Amerikaans bedrijf dat al sinds 1916 producten bouwt voor de professional in gazon- en landschapsonderhoud. Gravely is 3 keer achter elkaar bekroond tot beste grasmaaier merk van het jaar. Sinds 1982 is Gravely een merk van de Ariens Company. Ariens is een amerikaans merk dat is opgericht in 1933. In de 80 jaar dat het bedrijf actief is heeft het dan ook een prima naam en reputatie opgebouwd.

Zero-turn zitmaaiers

Waarom een zero-turn zitmaaier?

De zero-turn zitmaaier bespaart u een hoop tijd. Dit komt doordat de zero-turn zitmaaier een relatief hoge topsnelheid heeft. Het is mogelijk om met deze grasmaaiers een topsnelheid tussen de 8 en 12 km/h te behalen. Een gewone grasmaaier daarentegen heeft een topsnelheid van maar 4 tot 6 km/h. Dit betekent dat u met de zero-turn zitmaaier het gazon met de juiste hoeveelheid ervaring tot twee keer zo snel kunt maaien.

Naast alle tijd die gewonnen wordt met de zero-turn zitmaaier is deze grasmaaier ook nog eens goed voor uw portemonnee. Doordat u zoveel sneller klaar bent bespaart u op lange termijn een hoop brandstof. Daarnaast heeft de zero-turn zitmaaier minder onderhoudskosten.

Tot slot is de zero-turn grasmaaier zoals eerder aangegeven erg flexibel. Zo is het mogelijk om stilstaand een draai van 360 graden te maken. Hierdoor is het makkelijk om allerlei banen te maaien en wordt er niks overgeslagen. Zelfs het gras dat strak om een boom heen zit is geen partij voor een zero-turn zitmaaier. Deze draait er namelijk gemakkelijk om heen.

Zero turn grasmaaier

Zero-turn zitmaaier kopen

Mocht u nog vragen hebben of wilt u een offerte aanvragen voor één van onze ongekend flexibele zero-turn zitmaaiers dan kunt u contact met ons opnemen. Mocht u nog twijfelen dan kunt u bellen voor een vrijblijvende demonstratie op locatie. Indien u geïnteresseerd bent geraakt in het kopen van een zero-turn zitmaaier hebben wij verschillende prijslijsten op onze website staan. Deze prijslijsten zijn zowel digitaal beschikbaar als op papier.