Translation available

Accu grasmaaiers

Accu grasmaaiers

Waarom een accu grasmaaier

Zoals eerder genoemd zit er geen snoer bevestigd aan een accu grasmaaier. Naast het feit dat u hierdoor niet over een plotseling strak gespannen snoer struikelt zit er nog een voordeel aan verbonden. Het is namelijk zo dat u met een accu grasmaaier op plekken kunt maaien waar u met een snoer niet bij kunt omdat het bijvoorbeeld te ver weg ligt. Verder kunt u met de accu grasmaaiers op plekken maaien waar een benzine grasmaaier en cyclomaaiers niet zijn toegestaan, met betrekking tot eventuele geluidsoverlast.

Tegenwoordig zijn de accu’s zo krachtig dat ze over genoeg energie beschikken om ongeveer driehonderd vierkante meter gras te maaien. De accu’s kunnen gewoon in het stopcontact worden opgeladen. Er zijn dus vele opties om de accu grasmaaier klaar te stomen voor het volgende gebruik. Kort samengevat verlichten deze grasmaaiers uw werk aanzienlijk en wordt het een genot om in de tuin te werken.

Accu grasmaaier kopen

Indien u geïnteresseerd bent geraakt in het kopen van één van onze accu grasmaaiers hebben wij verschillende prijslijsten op onze website. Naast de digitale versie van de prijslijsten zijn deze ook op papier beschikbaar. Mocht u nog vragen hebben of wilt u een offerte aanvragen voor één van onze loopmaaiers dan kunt u contact met ons opnemen.