Translation available

Elektrische grasmaaiers

Elektrische grasmaaiers

Waarom een elektrische grasmaaier?

Om te beginnen is een elektrische grasmaaier, door het feit dat hij elektrisch wordt aangedreven, een stuk stiller dan bijvoorbeeld de benzine grasmaaier en cyclomaaiers. Daarnaast weegt de elektrische grasmaaier minder dan de gemiddelde loopmaaier. Hierdoor is hij een stuk vriendelijker in het gebruik en hoeft u geen spierbundel te zijn om uw gazon te maaien. Ook mensen die fysiek over niet zoveel kracht beschikken kunnen dus gebruik maken van deze grasmaaier.

Verder is een elektrische grasmaaier relatief milieuvriendelijk omdat hij elektrisch wordt aangedreven. De elektrische grasmaaiers zijn een goede keuze wanneer u voor de rest weinig beweging krijgt overdag. Het is namelijk zo dat deze grasmaaiers vallen onder de categorie loopmaaiers. Zo houdt u niet alleen het gras bij maar ook uw lichamelijke behoefte aan beweging. Het enige nadeel is dat deze grasmaaiers bedrading nodig hebben om naar behoren te kunnen werken. Hierdoor is de bewegingsvrijheid iets meer beperkt maar elk nadeel heeft zijn voordeel. U hoeft zich namelijk door de bedrading geen zorgen te maken dat de grasmaaier tijdens het maaien uitvalt omdat de benzine op is of de accu leeg is.

Elektrische grasmaaier kopen

Bent u geïnteresseerd geraakt in het kopen van één van onze elektrische grasmaaiers? Bekijk dan onze verschillende prijslijsten op de website. Het is bij ons mogelijk om naast de digitale versie de prijslijsten ook op papier te ontvangen. Mocht u nog vragen hebben of wilt u een offerte aanvragen voor één van onze elektrische grasmaaiers neem dan contact met ons op.