Translation available

Accessoires zero-turn zitmaaiers

Accessoires zero-turn zitmaaiers

Er zijn nogal wat omstandigheden te bedenken waardoor u uw zitmaaier niet voor de volle honderd procent kunt benutten. Deze kunnen omstandigheden persoonsgebonden zijn of meer afhankelijk zijn van de omgeving. We noemen hier enkele voorbeelden.

Goede verlichting

In de wintermaanden wordt het weer eerder donker en pas later licht. In het donker werken is vaak gevaarlijk zonder goede verlichting en wordt daarom sterk afgeraden. Als u echter een vroege start wil maken of in de avond het werk nog af wilt maken, kan dat met onze Gravely verlichting kit. Twee felle lampen die te monteren zijn op uw zero-turn zitmaaier waarmee het gebied recht voor u goed verlicht raken. Zo kunt u gebruikmaken van een langere werkdag.

Verhoog uw comfort

De zitmaaier bevat veel bewegende onderdelen. Daardoor trilt de machine terwijl u deze aan het besturen bent. Deze trilling voelt u dan natuurlijk waardoor u een oncomfortabel gevoel kunt krijgen. Gelukkig zijn er verschillende accessoires beschikbaar die het comfort kunnen verhogen. Zo is er bijvoorbeeld de Gravely voetplatform mat. Dit is een rubberen antislipmat die zorgt voor een vermindering in de voeten en benen. Daarnaast is er een schouder support systeem te verkrijgen die hetzelfde effect heeft op uw armen en schouders.

Neem contact met ons op

Alle accessoires uit ons aanbod staan op deze pagina. Als u vragen heeft, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen ASPEN 2-takt en ASPEN 4-takt?

Het verschil is eigenlijk heel simpel: ASPEN 2-takt gebruik je voor 2-takt motoren en ASPEN 4-takt wordt gebruikt voor 4-takt motoren. Het is dus belangrijk dat je van je machine weet of daar een 2-takt of een 4-takt motor in zit.