Zitmaaiers

Zoals de naam al aangeeft kunt u met zitmaaiers het gras vanuit een zittende positie een kopje kleiner maaien. Geen gedoe meer met het heen-en-weer lopen met een loopmaaier over die grote oppervlaktes. Bij ons bent u aan het juiste adres wanneer het aankomt op het aanschaffen van een zitmaaier.

Zitmaaiers

Bij Helthuis beschikken we namelijk over een breed assortiment van verschillende merken. Daarnaast beschikken we over de volgende type zitmaaiers.

Zitmaaiers voor grote oppervlaktes

Het onderhouden van grote oppervlaktes vereist nu eenmaal meer tijd dan kleine oppervlaktes. Ook op het gebied van grasmaaien is dit het geval. Een zitmaaier maakt het gemakkelijk om deze grote oppervlaktes te bewerken door de snelheid waarmee de zitmaaier het gras maait. Daarnaast kan het voorkomen dat er oneffenheden in het terrein zitten waardoor het veel moeite kost om omhoog en omlaag te bewegen. Een zitmaaier heeft hier geen enkel probleem mee omdat hij wordt aangedreven door een motor. Afhankelijk van de draaicirkel kunt u zichzelf gemakkelijk op het terrein verplaatsen. Daarnaast ziet het er natuurlijk ook nog eens hartstikke stoer uit als u het terrein bewerkt met één van onze kwalitatief hoogstaande zitmaaiers.

Minder lopen met een zitmaaier

Een zitmaaier zorgt er dus voor dat u minder fysiek hoeft te bewegen. Dit scheelt veel tijd. Een loopmaaier kan voor de mensen die van fysieke activiteiten houden een prima oplossing zijn. Echter, niet iedereen houdt ervan om zich fysiek in te spannen wanneer het gras gemaaid moet worden. Sommige mensen kunnen zich zelfs niet meer fysiek inspannen vanwege de leeftijd of andere fysieke beperkingen. Ook voor deze categorie is de zitmaaier dus een prima uitkomst. Zo kan iedereen zijn of haar terrein toch fris en strak houden, zodat de buurt weer volop jaloers kan toekijken.

Zitmaaiers kopen

Bent u toe aan een zitmaaier waarmee u heerlijk vanuit een relaxte en zittende positie het gras kan maaien? Bekijk dan ons brede assortiment van verschillende grasmaaiers. Indien u nog vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.