Translation available

Groen is al sinds 1958 onze passie!

Oleo-Mac

Oleo-Mac is een merk van de Italiaanse groep Emak. Emak is een van ’s werelds grootste fabrikanten van tuin- en parkmachines. Met meer dan 20.000 verkooppunten wereldwijd een echte marktspeler van deze tijd. Het assortiment omvat 23 productgroepen met daarin meer dan  250 modellen voor zowel de particuliere als professionele gebruiker. Emak is vandaag de dag een belangrijke speler op wereldvlak met een omzet van meer dan 360 miljoen euro.

Achter al deze cijfers gaat een eigen geschiedenis en een eigen evolutie schuil, maar ze kaderen alles in de ruimere context van een bedrijf dat constant groeit en uitbreidt. Het merk Emak wordt internationaal erkend en gewaardeerd: het is een referentiepunt op het vlak van benzinemotortechnologie en de toepassingen ervan in de sector. Het is tevens de eerste fabrikant ter wereld die een drievoudig certificaat heeft verdiend op drie belangrijke gebieden, namelijk kwaliteit, ethiek en milieu. Zo stelt Emak de eerste 2-taktmotor voor met rechtstreekse mechanische brandstofinspuiting: maximale prestaties met minimale uitstoot. Een echte groene revolutie. Een systeem dat de norm voor de benzinemotor herdefinieert door de schadelijke uitstoot met 80% en het verbruik met 40% te verminderen.

Kettingzagen, bosmaaiers, grasmaaier, zitmaaiers, heggenscharen, motorhakfrezen, klepelmaaiers, allesmaaiers, transportmiddelen en nog veel meer die gebruikt kunnen worden op verschillende niveaus van intensiteit, vermogen en frequentie. De producten van Oleo-Mac zijn sterk, veilig en gemakkelijk te gebruiken… om u iedere dag en in elke situatie een vakman te voelen.

Oleo-Mac dekt het volledige groengamma af.