Accu bosmaaiers

De accu bosmaaier van Oleo-mac is een onvervangbaar tuingereedschap. Het combineert de lichtheid en eenvoud van de werking met oplaadbare batterij met het gemak van de Load&Go-kop die gemakkelijk kan worden herladen zonder hulp van gereedschappen. De prestaties zijn volledig
vergelijkbaar met die van een bosmaaier met benzinemotor met gemiddeld vermogen met een werkbreedte van maar liefst 30 cm en een stille ‘Pro-Silent’-draad met een diameter van 2 mm.

Accu bosmaaiers

Met een accu bosmaaier kunt u gaan en staan waar u wilt. U bent namelijk niet afhankelijk van een kabel. Een kabel heeft een beperkte lengte waardoor u niet overal bij kunt. Een andere optie om kabelloos te maaien is onze benzine maaier. Deze maakt echter een stuk meer geluid. De accu maaier is relatief stil en kan dus prima worden gebruikt in een woonwijk.  Het enige nadeel is dat de accu leegloopt en hij dus moet worden opgeladen. Wanneer u dit vergeet kan de bosmaaier het halverwege begeven.  

Een accu bosmaaier kopen

Wilt u geruisloos uw gazon weer een prachtige uitstraling geven? Dan zijn onze accu bosmaaiers precies wat u zoekt. Bekijk ons assortiment en bij vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.