Groen is al sinds 1958 onze passie!

In ons assortiment vindt u machines met uniek ontwerp, optimaal gebruiksgemak, uitstekende prestaties en maximaal vermogen voor de complete groensector.

Nu ook exclusief importeur voor Benelux!

Helthuis Tuin- en Parkmachines BV importeert en verkoopt al sinds 1958 een groot assortiment aan tuinmachines in Nederland. We zijn dan ook  zeer verheugd u te kunnen informeren dat wij vanaf heden aangesteld zijn als de officiële importeur voor merken Ariens, Countax, Gravely, Vari & Westwood voor de gehele Benelux. Voor alle vragen omtrent onze belangen, nieuwigheden of dichtstbijzijnde dealers in België en Luxemburg kunt u contact opnemen met onze salesmanager Gustave Haijen. Gustave is bereikbaar via 0472-620888 of per mail gustave@helthuis.nl.

Maintenant aussi importateur exclusive pour le Benelux!

Depuis 1958 Helthuis, Equipments de jardins et parc, importe et vent un grand assortiment de machines de jardins en Hollande. Nous sommes très ravis de vous pouvoir informer que à partir d’aujourd’hui nous sommes l’importateur officiel de les marques Ariens, Countax, Gravely, Vari et Westwood pour le Benelux. Pour toutes questions concernant nos intérêts, nouveautés, ou revendeur le plus proche en Belgique ou le Luxembourg, vous pouvez prendre contact avec notre sales manager Haijen Gustave. Vous pouvez joindre Gustave par tèlèphone 0472-620888 ou par mail gustave@helthuis.nl. A bientôt!

Helthuis Tuin- en Parkmachines BV. Hèt adres voor het meest geavanceerde assortiment van tuin- en parkmachines

Wij als Helthuis Tuin- en Parkmachines BV. zijn exclusief importeur van de kwaliteitsmerken Ariens, Countax, Gravely, Oleo-Mac, Vari en Westwood. Sinds 1958 hèt adres voor het meest geavanceerde assortiment van tuin- en parkmachines. Ons kantoor in Heteren beschikt over meer dan 2 500 m2 bedrijfsruimte. Deskundige medewerkers, snelle levertijden en een uitstekende after-sales: Als ervaren importeur en distributeur van machines en accessoires voor tuin en park hechten wij veel waarde aan het bieden van een optimale service. De klant staat centraal en het opbouwen van een relatie voor de lange termijn heeft de voorkeur boven snel zakendoen. Wij streven naar vaste en langdurige relaties met klanten want tevredenheid, loyaliteit en klantwaarde zijn bij ons centrale begrippen. In ons assortiment vindt U machines met uniek ontwerp, optimaal gebruiksgemak, uitstekende prestaties en maximaal vermogen voor de complete groensector.